VÅR PRIVATE BANKING SKAPAR VÄRDE FÖR MÄNNISKOR OCH FÖRETAG 

Om Equity Private Banking

Genom vår Private Banking får du tillgång till vårt samlade utbud av tjänster och produkter. 


I vår Private Banking har vi samlat spetskompetens inom rådgivning, förvaltning, skatt & juridik samt närliggande affärsområden. All den kunskap finns tillgänglig för dig som kund oavsett om du är företagare eller privatperson. 


Vi inleder med en noggrann behovsanalys som blir grundläggande för att möta dina krav och behov. Din personliga rådgivare följer upp och säkerställer att dina önskemål och behov levereras i allt från rätt risknivå, allokering, information till återkoppling.


Välkommen till Equity Private Banking 

EQUITYS

FONDPORTFÖLJER

Med hela utbudet av externa fonder bygger vi våra sex fondportföljer med olika risknivåer. Fondportföljerna optimeras regelbundet för att skapa bästa avkastning. Vi är helt transperanta i avgiftsmodellen och tar inte emot fondprovisioner, dessa skickas tillbaka till våra kunder. 

Med Equity fondportföljer Låg, Medel, Hög, Aktiv Ränta, Sverige och Prestera har vi täckt hela utbudet av professionellt förvaltade fondportföljer.   

EQUITYS AKTIEMÄKLARTJÄNST

Equitys aktiemäklartjänst karatäriseras av ett tydligt fokus på effektivitet, kvalitet och låga kostnader. Din aktiemäklare finns tillgänglig för dina frågor både stora som små eller om du vill få annan aktieinformation.

Aktieportföljerna byggs genom stockpicking med teknisk analys som grund. Vår mest uppskattade aktieportfölj Equity Topp 10 ger dig en stabilare avkastning med samtliga tjänster inbakade. 

RÅDGIVNING FÖR DIG SOM FÖRETAGARE  

Många av våra kunder är entreprenörer med tid som en bristvara. Därför får du redan vid första mötet en personlig rådgivare som är expert på att ta ett helhetsgrepp och säkerställer att både din privata samt företagets ekonomi hanteras optimalt. Allt för att din vardag ska bli så enkel som möjligt. Vi skräddarsyr en lösning som är speciellt framtagen för dig och ditt företag. 

VÅRT PERSONLIGA ENGAGEMANG GER ER TRYGGHET GENOM HELA LIVET

Ett urval av våra leverantörer...